Blog WhatsApp

Scopul nostru la WhatsApp a fost întotdeauna de a ajuta cât mai multe persoane să păstreze legătura cu prietenii, familia și cei dragi. Aceasta înseamnă conceperea unui produs simplu, ușor de utilizat și accesibil indiferent unde vă aflați. Am început cu mesaje și conversații de grup. Apoi am adăugat apelurile vocale. Am realizat toate acestea într-un mod care funcționează pe mii de combinații între dispozitive și platforme peste tot în lume.

Astăzi, suntem încântați să anunțăm următorul pas în eforturile noastre de a conecta oamenii - apelurile video WhatsApp. În zilele ce urmează, cei peste un miliard de utilizatori vor putea efectua apeluri video pe dispozitivele Android, iPhone sau Windows Phone.

Introducem această funcție pentru că știm că, uneori, vocea și textul pur și simplu nu sunt suficiente. Nimic nu poate substitui experiența și emoțiile unei persoane atunci când își urmărește nepotul facând primii pași sau își vede fiica care studiază în străinătate. Dorim să facem această funcție disponibilă pentru toată lumea, nu numai pentru cei care își pot permite cele mai scumpe telefoane noi sau trăiesc în țări cu cele mai bune rețele celulare.

De-a lungul anilor, am primit multe solicitări din partea utilizatorilor noștri pentru a include apelurile video și suntem încântați de a oferi în cele din urmă această opțiune lumii. Vă mulțumim că utilizați WhatsApp și promitem să lucrăm din greu în fiecare zi pentru a îmbunătăți acest serviciu.