WhatsApp Blog

A WhatsApp-nál mindig is az volt a célunk, hogy annyi embernek segítsünk kapcsolatban maradni a barátaival, családtagjaival és azokkal, akik fontosak számukra, amennyinek csak lehet. Ez egy olyan termék létrehozását jelentette, ami egyszerű, könnyű használni és elérhető, bárhol is legyél. Üzenetküldéssel és csoportos csevegéssel kezdtük. Utána hozzáadtuk a hanghívás szolgáltatást, és mindezt úgy, hogy ez több ezer készüléken és platform kombináción keresztül működik szerte az egész világon.

A mai nappal izgatottan jelentjük be, hogy erőfeszítésünk elérte a következő lépcsőfokot, hogy összekössük az embereket – ez a WhatsApp videóhívás. A elkövetkező napokban egy milliárd WhatsApp felhasználó fog tudni videóhívást indítani Android, iPhone és Windows Phone készülékeken.

Azért vezetjük be ezt a szolgáltatást, mert tudjuk, hogy néha már a hanghívás és az üzenet nem elegendőek. Nem lehet mással helyettesíteni, hogy láthasd, amikor az unokád megteszi az első lépéseit, vagy a lányod arcát, amikor külföldön tanul. Ezeket a szolgáltatásokat mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni, és nem csak azok számára, akik megengedhetik maguknak a legdrágább új telefonokat vagy, hogy olyan országban éljenek, ahol a legjobb a mobil hálózat.

Az évek során sok kérést kaptunk felhasználóinktól videóhívás bevezetésére, és izgatottak vagyunk, hogy ezt a szolgáltatást végre lehetővé tehetjük a világ számára. Köszönjük, hogy a WhatsApp-ot használod, és ígérjük, hogy továbbra is minden nap keményen fogunk dolgozni szolgáltatásunk fejlesztésén.