WhatsApp-blog

Ons doel bij WhatsApp is altijd geweest om zoveel mogelijk mensen te helpen om in contact te blijven met vrienden, familie en andere geliefden. Dit houdt in dat wij een product moeten creëeren dat simpel, gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk is, waar je ook bent. We begonnen met het versturen van berichten en groepschats. Toen voegden we spraakoproepen toe. Wij zorgden ervoor dat dit werkt op duizenden toestel- en platformcombinaties over de hele wereld.

Vandaag kondigen wij de volgende stap aan in onze inspanningen om mensen te verbinden; WhatsApp-videobellen. In de komende dagen zullen de meer dan één miljard gebruikers van WhatsApp videogesprekken kunnen voeren met andere Android-, iPhone- en Windows Phone-gebruikers.

We introduceren deze functie, omdat we weten dat enkel een stem en tekst soms niet genoeg zijn. Er is niets beter dan zien dat jouw kleinkind haar eerste stapjes zet, of het gezicht van jouw dochter zien terwijl ze in het buitenland studeert. Wij willen deze functie beschikbaar maken voor iedereen, niet alleen voor diegenen die zich de duurste en nieuwste telefoons kunnen veroorloven of wonen in landen met de beste verbinding.

Wij hebben de afgelopen jaren vele verzoeken ontvangen van gebruikers om videobellen te implementeren en we zijn blij dat we deze functie eindelijk kunnen aanbieden aan de wereld. Bedankt voor het gebruiken van WhatsApp en we beloven dat we iedere dag hard door blijven werken om onze diensten te verbeteren.