WhatsAppin blogi

Tavoitteemme WhatsAppia kehittäessä on ollut auttaa mahdollisimman monia ihmisiä pitämään yhteyttä kavereihin, perheeseen ja muihin heille tärkeisiin ihmisiin. Tämä tarkoittaa yksinkertaisen ja helppokäyttöisen sovelluksen kehittämistä, jota voit käyttää paikasta riippumatta. Aloitimme kehittämällä viestien lähettämisen ja ryhmäkeskustelut. Sitten lisäsimme äänipuhelut. Teimme sen niin, että se toimii tuhansilla eri laitteiden ja käyttöjärjestelmien yhdistelmillä ympäri maailman.

Nyt olemme innoissamme, kun saamme julkaista seuraavan askeleen tavoitteessamme yhdistää ihmisiä - WhatsApp-videopuhelut. Tulevina päivinä WhatsAppin yli miljardi käyttäjää voivat soittaa videopuheluita Android-, iPhone- ja Windows Phone -laitteilla.

Kehitimme tämän toiminnon siksi, koska tiedämme, että aina ääni ja teksti eivät riitä. Mikäpä olisi parempaa kuin katsella lastenlasten ensimmäisiä askeleita tai ulkomailla opiskelevan tyttären kasvojen näkeminen. Haluamme, että nämä toiminnot ovat saatavilla kaikille - ei pelkästään niille, joilla on varaa hankkia kalliita puhelimia tai jotka asuvat maissa, joissa on parhaat matkapuhelinverkot.

Vuosien kuluessa monet käyttäjämme ovat toivoneet videopuheluita, ja vihdoin tarjoamme toiminnon kaikkien käyttöön. Kiitos, kun käytät WhatsAppia. Lupaamme, että työskentelemme kovasti joka päivä sovelluksen kehittämiseksi.