WhatsAppin blogi

Vain kahdeksan vuotta sitten, helmikuussa 2009, aloitimme WhatsAppin ensimmäisten koodirivien kirjoittamisen. Projektin alkuperäinen idea oli rakentaa sovellus, jonka avulla voit kertoa ystävillesi ja muille tuttaville, mitä sinulle kuuluu. Viestien lähettämisen lisäsimme vasta myöhemmin. Sovelluksen ensimmäinen versio näytti tältä:

Vaikka viestien lähettäminen lisättiin kesällä 2009, halusimme silti pitää kiinni tila-toiminnosta. Joka vuosi kun suunnittelimme projekteja, keskustelimme juuri tämän alkuperäisen tila-toiminnon kehittämisestä.

Olemme innoissamme - WhatsAppin 8-v. syntymäpäivä 24. helmikuuta lähestyy ja tila-toiminto on täysin uudistettu. Alkaen tästä päivästä päivitys tila-toimintoon tulee käyttäjiemme saataville. Sen avulla voit jakaa kuvia ja videoita ystävillesi ja muille tuttaville WhatsAppissa helposti ja turvallisesti. Kyllä, myös tilapäivitykset salataan täysin.

Juuri kuten kahdeksan vuotta sitten, WhatsAppin alkuaikoina, tämän uuden ja parannellun tilatoiminnon avulla pidät ystäväsi ajan tasalla helposti ja hauskalla tavalla. Minä ja koko WhatsAppin henkilökunta toivomme, että pidät siitä!

Jan Koum