WhatsApp Blog

A mai nappal egy új szolgáltatást vezetünk be, amivel megoszthatod a valós idejű tartózkodási helyedet a családoddal és a barátaiddal. Legyen szó akár arról, hogy barátokkal találkozol, értesíted a szeretteidet, hogy biztonságban vagy, vagy csak arról, hogy megosztod merre jársz, a Tartózkodási hely szolgáltatás egy egyszerű és biztonságos módja annak, hogy tudatod az emberekkel hol vagy. Ez a végpontok között titkosított szolgáltatás lehetővé teszi számodra, hogy szabályozd kivel osztod meg, és hogy milyen hosszú ideig osztod meg a tartózkodási helyedet. A tartózkodási helyed megosztását bármikor leállíthatod, vagy csak hagyd a Tartózkodási hely számlálóját lejárni.

Íme így működik a szolgáltatás. Nyiss meg egy csevegést azzal a személlyel vagy csoporttal, akivel szeretnéd megosztani. A csatolás gomb alatt, a "Helyzet" opción belül találsz egy új lehetőséget: "Tartózkodási hely megosztása." Válaszd ki, hogy mennyi ideig szeretnéd megosztani, majd koppints az elküldésre. A csevegésben mindenki látni fogja a valós idejű tartózkodási helyedet egy térképen. Amennyiben több, mint egy személy osztja meg a Tartózkodási helyét a csoportban, az összes tartózkodási hely látható lesz ugyanazon a térképen.

A Tartózkodási hely szolgáltatás mind Androidon, mind iPhone-on elérhető és az elkövetkező hetekben kerül bevezetésre az alkalmazásban. Reméljük szeretni fogod.