WhatsApp Blog

A mai nappal már lehetőséged van törölni olyan üzeneteket is, amiket véletlenül küldtél el, akár csak egy embernek, vagy egy egész csoportnak. Íme, így működik: koppints és tartsd nyomva az ujjadat az üzeneten, válaszd a "Törlés", majd a "Törlés mindenkinél" lehetőséget. Hét perced van a törlésre az üzenet elküldését követően.

Ez a szolgáltatás most kerül bevezetésre az egész világon olyan felhasználók számára, akik az iPhone, Android, Windows Phone és az asztali gép legújabb verziójával rendelkeznek. A sikeres törléshez mind neked, mind az üzenet címzettjének a WhatsApp legújabb verzióját kell használnotok.

Tudj meg többet a GYIK-ből: Android, iPhone, és Windows Phone.