Блог WhatsApp

Тепер ви можете видаляти повідомлення, які ви надіслали помилково, як-то з бесіди з одним контактом, чи з всією групою. Ось як це працює: натисніть і утримуйте повідомлення, виберіть "Видалити", а потім "Видалити для всіх". У вас є 7 хвилин, щоб видалити повідомлення, щойно його було надіслано.

Ця функція буде доступною користувачам у всьому світі, у яких встановлено останню версію WhatsApp на телефонах iPhone, Android, Windows Phone, а також WhatsApp для комп'ютерів. Ви та ваш співрозмовник маєте використовувати останню версію WhatsApp, щоб повідомлення було вдало видалено.

Дізнайтеся більше з наших статей FAQ для Android, iPhone і Windows Phone.