بلاگ WhatsApp

از امروز می توانید پیام هایی را که به اشتباه ارسال می نمایید حذف نمایید - خواه به یک شخص یا یک گروه. نحوه عمل آن به این شکل است: روی پیام زده و نگه دارید، گزینه "حذف" را انتخاب نمایید، و سپس بزنید "حذف برای همه." شما پس از ارسال پیام تا هفت دقیقه مهلت دارید آن را از گوشی گیرنده حذف نمایید.

این ویژگی مختص کاربرانی است که روی آخرین نسخه موجود واتساپ برای اندروید، iPhone، گوشی ویندوز و دسکتاپ باشند. برای حذف موفقیت آمیز پیام، هم شما و هم گیرنده پیام باید روی آخرین نسخه واتساپ باشید.

برای اطلاعات بیشتر می توانید به سوالات متداول ما مراجعه نمایید:
اندروید، iPhone، و ویندوز.