WhatsApp-blog

Vanaf vandaag kun je berichten verwijderen die je per ongeluk hebt verstuurd naar een persoon of groep. Het werkt zo: houd het bericht ingedrukt, tik op 'Verwijderen' en vervolgens op 'Verwijderen voor iedereen'. Je hebt tot 7 minuten nadat je hebt bericht het verstuurd om hem te verwijderen.

Deze functie is beschikbaar voor gebruikers over de hele wereld die gebruikmaken van de laatste versie van WhatsApp op iPhone, Android, Windows Phone en op de desktop. Zowel jij als de ontvanger moeten gebruikmaken van de laatste versie van de app om het bericht succesvol te kunnen verwijderen.

Meer informatie kun je vinden in de FAQ-artikelen voor Android, iPhone, en Windows Phone.