Blog WhatsApp

Începând de astăzi veți putea șterge mesajele care au fost trimise din greșeală - fie că au fost trimise către un singur contact sau către un grup întreg. Iată cum funcționează: apăsați și mențineți apăsat pe mesaj, selectați "Ștergeți," iar apoi "Șterge pentru toată lumea." Dispuneți de șapte minute pentru a șterge mesajul din momentul în care acesta a fost trimis.

Această opțiune este disponibilă pentru toți utilizatorii din întreaga lume pe ultimele versiuni pentru iPhone, Android, Windows Phone, precum și desktop/computer. Atât dvs. cât și destinatarul trebuie să utilizați ultima versiune disponibilă pentru WhatsApp pentru ca această opțiune să funcționeze corespunzător.

Puteți afla mai multe la secțiunea Android, iPhone, și Windows Phone de la secțiunea Întrebări Frecvente.