Blog WhatsApp

Luna viitoare, Uniunea Europeană actualizează legile de confidențialitarte pentru a impune o transparență mai impunătoare privind modalitatea în care informațiile utilizatorilor sunt utilizate în mediul online. WhatsApp actualizează Condițiile de utilizare și Politica de confidențialitate unde legea cunoscută sub denumirea de Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) va intra în vigoare.

Nu cerem noi drepturi pentru colectarea informațiilor personale prin intermediul acestei noi actualizări. Scopul nostru este doar să explicăm modalitatea în care utilizăm și protejăm informațiile limitate pe care le deținem despre dumneavoastră. Dorim să evidențiem câteva lucuri:

  • WhatsApp în Europa: WhatsApp a stabilit o prezență în Uniunea Europeană pentru a vă oferi serviciile și pentru a îndeplini noile cerințe de transparență privind modalitatea în care protejăm confidențialitatea datelor utilizatorilor noștri.
  • Partajarea informațiilor: Momentan, nu partajăm informații privind detaliile de cont pentru a îmbunătăți produsul și experiența reclamelor pe Facebook. După cum am spus și în trecut, dorim să lucrăm în strânsă colaborare cu alte companii Facebook și vă vom ține la curent cu orice noi schimbări.
  • Siguranța pe WhatsApp: În momentul în care primim informații privind o potențială acțiune de spam - mesaje care sunt trimise sub formă abuzivă sau nu au relevanță - primite fie pe WhatsApp sau Facebook, distribuim această informație pentru a putea bloca aceste conturi pe ambele platforme, servicii. Puteți afla mai multe informații despre siguranța pe WhatsApp accesând acest articol.

Pentru WhatsApp confidențialitatea informațiilor și siguranța dumneavoastră sunt foarte importante. Fiecare mesaj și apel este securizat prin criptare integrală astfel încât, nici chiar WhatsApp, să poată citi sau asculta aceste conversații. În săptămânile următoare, veți putea descărca și vedea informațiile limitate pe care le colectăm. Această opțiune va fi eliberată către toți utilizatorii din toată lumea în cea mai recentă versiune a aplicației. Pentru mai multe detalii, apăsați aici.

Apreciem toate comentariile dumneavoastră și vă mulțumim că sunteți utilizatori ai aplicației WhatsApp!