WhatsApp Blog

Az Európai Unió a jövő hónapban frissíti az adatvédelmi törvényeit nagyobb átláthatóságot követelve meg arról, hogyan vannak a személyes adatok online felhasználva. A WhatsApp frissíti a Szolgáltatási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit ott, ahol az Általános adatvédelmi rendelet (GDPR) ezt érinti.

Ezzel a frissítéssel nem új engedélyeket szeretnénk kérni a személyes adatok gyűjtéséhez. Csupán az a célunk, hogy elmagyarázzuk hogyan használjuk fel és védjük meg azt a kevés adatot, amivel rólad rendelkezünk. Néhány dolgot szeretnénk kiemelni:

  • A WhatsApp Európában: A WhatsApp létrehozott egy szervezetet az Európai Unión belül, hogy onnan nyújtsa neked a szolgáltatásokat és megfeleljen az átláthatóság új, magas színvonalának, ahogyan felhasználóink adatait védjük.
  • Adatmegosztás: Nem osztunk meg jelenleg fiókadatokat termék- és reklámélményeid fejlesztésére a Facebookon. Ahogyan korábban mondtuk, a jövőben szeretnénk szorosabban együttműködni más Facebook-vállalatokkal, és folyamatosan tájékoztatni fogunk, ahogy terveink haladnak előre.
  • Biztonságban maradni a WhatsAppon: Amikor jelentik számunkra, hogy egy rosszindulatú személy kéretlen üzeneteket küld - például levélszemetet vagy sértő tartalmat - vagy a WhatsAppon, vagy a Facebookon, megosztjuk az információinkat és lépéseket teszünk a letiltására mindkét szolgáltatásban. Többet megtudhatsz hogyan maradj biztonságban a WhatsAppon, amennyiben átnézed ezeket a biztonsági tanácsokat.

A WhatsApp nagyon fontosnak tartja az adataid védelmét és biztonságát. Minden üzenet és hívás végpontok között titkosított, így senki, még a WhatsApp sem tudja elolvasni vagy meghallgatni a beszélgetéseidet. Az elkövetkező hetekben lehetőséged lesz letölteni azt a kevés adatot, amit mi gyűjtünk. Ezt a szolgáltatást minden felhasználó számára bevezetjük a világon az alkalmazás legújabb verziójában. Kattints ide, hogy többet megtudj erről.

Örülünk a visszajelzésednek és köszönjük, hogy használod a WhatsAppot.