WhatsApp Blog

A csoportok fontos részét képezik a WhatsApp nyújtotta élménynek, legyen szó akár családtagokról, akik így tartják egymással a kapcsolatot a világ különböző pontjain vagy gyerekkori barátokról, akik az évek során is kapcsolatban maradnak egymással. Mások csoportokba szerveződnek a WhatsAppon, mint például a friss szülők, akik támogatást keresnek, diákok tanulócsoportokat szerveznek, illetve még a városi vezetők is irányíthatják ezen keresztül a segélyműveleteket a természeti katasztrófák után. A mai nap megosztjuk azokat a fejlesztéseket, amiket a csoportok számára hoztunk létre.

Mik az újdonságok?

  • Csoportleírás: Egy rövid fülszöveg található a csoportinfó alatt, ami lehetővé teszi számodra, hogy megadd a csoport célját, irányelveit vagy témáját. Amikor új személy csatlakozik a csoporthoz, a leírás a csevegés tetején fog megjelenni.
  • Admin szabályozhat: A csoport beállításaiban az admin szabályozhatja, hogy ki változtathatja meg a csoport témáját, ikonját és leírását.
  • Felzárkózás a csoporthoz: Amikor távol vagy és nem tudod követni a csoport csevegését, gyorsan áttekintheted azokat az üzeneteket, amik téged említenek vagy neked válaszolnak egy új @ gombra koppintva, ami a csevegés jobb alsó sarkában jelenik meg.
  • Résztvevő keresése: Találj meg bárkit a csoportban a résztvevő kereséssel a csoportinfó oldalán.
  • Az adminok már vissza tudják vonni az adminjogokat más csoporttagoktól, és a csoport létrehozóit többé nem lehet eltávolítani az általuk létrehozott csoportból.

Bevezettünk védelmet arra vonatkozóan is, hogy a felhasználókat ne lehessen többször hozzáadni azokhoz a csoportokhoz, amikből kiléptek. Ezek a funkciók a mai nappal elérhetőek az Android és iPhone felhasználók számára. Reméljük, hogy tetszenek neked ezek az új frissítések.