WhatsApp-blog

We hebben WhatsApp gebouwd als een privé-communicatie-app; een simpele, veilige en betrouwbare manier om te communiceren met vrienden en familie. Iedere keer dat we nieuwe functies toevoegen, proberen we dat gevoel van intimiteit te behouden.

Een aantal jaar geleden hebben we een functie aan WhatsApp toegevoegd waarmee je een bericht naar meerdere chats tegelijk kunt doorsturen.

Vandaag lanceren wij een test waarmee we een limiet stellen aan het doorsturen van berichten. Dit zal van toepassing zijn voor iedereen die gebruikmaakt van WhatsApp. In India, waar mensen meer berichten, foto's en video's doorsturen dan in andere landen, zullen we testen met een lager limiet van 5 chats per keer en zullen we de knop om snel door te sturen naast mediaberichten verwijderen.

Wij geloven dat deze wijzigingen, welke wij zullen blijven evalueren, zullen helpen om WhatsApp te kunnen blijven gebruiken zoals deze is bedoeld; als een privé-communicatie-app.

We vinden jouw veiligheid en privacy erg belangrijk, daarom is WhatsApp end-to-end versleuteld en blijven wij de app verbeteren met functies zoals deze. Meer informatie kun je vinden in onze WhatsApp-veiligheidstips.