WhatsAppin blogi

Lähes viisi vuotta sitten aloimme rakentamaan WhatsAppia yksinkertaisella toiminta-ajatuksella: hieno tuote, jota kaikki ympäri maailman käyttävät. Millään muulla ei ollut merkitystä.

Tänään tiedotamme kumppanuudesta Facebookin kanssa, joka sallii meidän jatkaa tämän yksinkertaisen toiminta-ajatuksen toteuttamista. Tämän kumppanuuden ansiosta WhatsAppilla on joustavuus kasvaa ja laajentua, jolloin minulle, Brianille, ja muille tiimin jäsenille, jää enemmän aikaa keskittyä mahdollisimman nopean, edullisen ja henkilökohtaisen viestintäpalvelun kehittämiseen.

Mikä muuttuu teidän, käyttäjiemme, osalta: ei mikään.

WhatsApp säilyy itsenäisenä. Voit jatkaa palvelun käyttöä nimelliseen hintaan. Voit jatkaa WhatsAppin käyttöä riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet tai siitä, mitä älypuhelinta käytät. Ja voit edelleen luottaa siihen, että mainokset eivät häiritse sinua. Meidän kahden yrityksen välille ei olisi syntynyt kumppanuutta, jos meidän olisi tarvinnut kajota perusperiaatteisiimme, jotka aina määrittävät yritystämme, visiotamme ja tuotettamme.

Henkilökohtaisella tasolla: Brian ja minä emme voisi olla ylpeämpiä pienestä tiimistämme, joka alle viidessä vuodessa kehitti viestintäpalvelun, jota käyttää aktiivisesti yli 450 miljoonaa käyttäjää kuukausittain ympäri maailman ja yli 320 miljoonaa käyttäjää päivittäin. He ovat auttaneet viestinnän tuomisessa 2000-luvulle ja emme voisi olla kiitollisempia.

Tiimimme on aina uskonut, että rahan tai etäisyyden ei koskaan tulisi olla esteenä ihmisten yhteydenpidolle ystäviin ja läheisiin. Emme lepää ennen kuin kaikilla, kaikkialla on oikeus tähän. Haluamme kiittää kaikkia käyttäjiämme ja kaikkia läheisiämme tämän seuraavan askeleen mahdollistamisessa, ja liittymisessä meihin, kun jatkamme tätä erityistä matkaa.