WhatsApp Blog

Közel öt évvel ezelőtt egy egyszerű küldetéssel indotottuk el a WhatsApp-ot: egy mindenki által világszerte használt menő termék létrehozása. Semmi más nem számított.

Ma bejelentjük a Facebook-al való együttműködésünket, ami lehetővé teszi számunkra, hogy folytassuk ezt az egyszerű küldetésünket. Ennek segítségével a WhatsApp rugalmasságot kap a növekedésre és terjeszkedésre, amíg nekem, Brian-nek és a csapat többi tagjának pedig több időt biztosít, hogy fókuszálni tudjunk egy olyan kommunikációs szolgáltatás építésében, ami ilyen gyors, megfizethető és személyes.

Itt találhatod, hogy mi fog megváltozni számodra, a felhasználóinknak: semmi.

A WhatsApp továbbra is autonóm módon, függetlenül fog működni. Továbbra is örömödet lelheted a szolgáltatásban egy névleges összegért. Továbra is használhatod a WhatsApp-ot, a világ bármely részén is tartózkodsz, bármilyen okostelefonnal is rendelkezel. Továbbra sem fogják reklámok megzavarni a kommunikációdat. Nem jött volna létre ez az együttműködés a két cég között, amennyiben kompromisszumokat kellett volna kötnünk az alapelveinkhez való ragaszkodásról, ami mindig jellemezni fogja cégünket, a jövőről való elképzelésünket és a termékünket.

Brian és én nagyon büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk egy olyan kis csapatnak, aki kevesebb mint öt év alatt egy olyan kommunikációs szolgáltatást hozott létre, aminek mára 450 millió havi és 320 millió napi aktív felhasználója van a világ minden részén. Ők segítettek újradefiniálni és forradalmasítani a 21. század kommunikációját, amiért nagyon hálásak vagyunk.

A csapatunk mindig is hitt abban, hogy se pénz se távolság nem szabad, hogy az útjába álljon annak, hogy az emberek kapcsolatot tartsanak a barátaikkal és szeretteikkel. És mi nem pihenünk addig, amíg ezzel a lehetőséggel nem lesz mindenki, mindenhol felhatalmazva. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden felhasználónknak és mindenkinek, akiknek segítségével ez sikerülhetett, és hogy csatlakoztak hozzánk ebben a különleges kalandban.