WhatsApp-blog

Vanaf vandaag gebruiken één miljard mensen WhatsApp.

Bijna 1 op de 7 mensen op aarde gebruikt WhatsApp maandelijks om met hun vrienden en familie in contact te blijven.

Wij zijn trots op deze mijlpaal, maar ook geroerd op de vele verschillende manieren dat jullie WhatsApp gebruiken. Jullie gebruiken het bijvoorbeeld voor het delen van belangrijke informatie tijdens een natuurramp, tijdens noodsituaties, vinden van een date, groeien van een klein bedrijf, kopen van een verlovingsring of tijdens het zoeken naar een beter leven. Wij voelen ons vereerd dat we een klein onderdeel uitmaken van wat mensen gebruiken om hun leven en die van anderen te verbeteren.

Ondanks alle vooruitgang die we over de afgelopen zeven jaar samen hebben geboekt, is onze doelstelling niet veranderd. WhatsApp begon met een simpel idee: Iedereen de mogelijkheid geven om zonder kosten en gimmicks contact te onderhouden met vrienden en familie overal ter wereld.

Zelfs nu we deze mijlpaal vieren, blijven we gefocust. Elke dag werkt ons team om WhatsApp te verbeteren op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid, beveiliging en eenvoud. We zijn benieuwd hoe ver we kunnen komen. We gaan nu weer snel aan het werk, omdat er nog 6 miljard mensen zijn die geen WhatsApp hebben. We hebben dus nog een lange weg te gaan.