WhatsAppin blogi

Tänä päivänä miljardi ihmistä käyttää WhatsAppia.

Se tarkoittaa, että lähes yksi seitsemästä ihmisestä maailmassa käyttää WhatsAppia joka kuukausi pitämään yhteyttä läheisiin, ystäviin ja perheeseen.

Olemme ylpeitä tästä virstanpylväästä ja ihmeissämme kaikista niistä eri tavoista, joilla olette käyttäneet WhatsAppia. Olipa se sitten elintärkeiden tietojen jakamista luonnonkatastrofien tai terveyskriisien aikaan, treffien järjestämistä, pienen yrityksen kasvattamista, kihlasormuksen ostamista tai paremman elämän etsimistä – arvostamme sitä, että saamme olla pieni osa sitä, kuinka ihmiset tekevät omasta sekä muiden elämästä parempaa.

Missiomme ei ole koskaan muuttunut, vaikka olemme kehittyneet seitsemän vuoden aikana. WhatsApp lähti liikkeelle yksinkertaisesta ideasta: halusimme varmistaa, että kaikki voisivat pitää yhteyttä perheeseen ja ystäviin ympäri maailman, ilmaiseksi ja ilman turhia vaikeuksia.

Vaikka juhlimme tätä saavutusta, painopisteemme säilyy samana. Joka päivä pyrimme parantamaan WhatsAppin nopeutta, luotettavuutta, tietoturvaa ja yksinkertaisuutta. On hienoa nähdä, kuinka pitkälle olemme jo tulleet. Mutta nyt on aika palata töihin - vielä 6 miljardia ihmistä on tavoitettavana.