WhatsApp Blog

A mai nap, négy év után először frissítjük a WhatsApp feltételeit és adatvédelmi észrevételeit, mivel terveink között szerepel az elkövetkező hónapokban, hogy kipróbáljuk hogyan tudnak az emberek vállalatokkal kapcsolatba lépni. A frissített dokumentumok szintén tartalmazzák, hogy csatlakoztunk a Facebook-hoz, és hogy nemrégiben sok új szolgáltatást vezettünk be, mint például a végpontok közötti titkosítást, WhatsApp Hívást és az üzenetküldő eszközöket, mint például a WhatsApp web és asztali alkalmazást. A teljes dokumentumokat itt tudod elolvasni. Mindenkit értesítünk ezekről a frissítésekről az alkalmazásunk legújabb támogatott változatában, és megkérünk, hogy fogadd el a frissített feltételeinket az ‘Elfogadás’ opcióra koppintva.

Alkalmazásunkat napi szinten használják az emberek, hogy kapcsolatot tartsanak barátaikkal és szeretteikkel, akik számítanak nekik, és ez nem változik. De ahogyan ezt már ebben az évben korábban bejelentettük, meg szeretnénk találni a módot arra hogyan léphetsz kapcsolatba a számodra fontos vállalatokkal harmadik féltől érkező szalagreklámok és spam üzenetek nélkül. Legyen szó akár arról, hogy a bankodtól értesítést kapsz egy tisztességtelen tranzakcióról, vagy egy légitársaság értesít egy járatkésésről, sokan mégis máshonnan kapjuk meg ezt az információt, például SMS-ben vagy telefonon. Az elkövetkező hónapokban ezeket a szolgáltatásokat szeretnénk tesztelni, de ehhez frissítenünk kell feltételeinket és adatvédelmi észrevételeinket.

Ezenfelül azért is frissítjük ezeket a dokumentumokat, mert létrehoztuk a végpontok közötti titkosítást. Amennyiben te és beszélgető partnereid a WhatsApp legújabb verzióját használjátok üzeneteitek alapból titkosítva vannak, ami azt jelenti, hogy csak ti tudjátok őket elolvasni. Jóllehet az elkövetkező hónapokban többet fogunk együttműködni a Facebook-al, titkosított üzeneteidet továbbra is bizalmasan kezeljük és senki más nem fogja tudni őket elolvasni. Sem a WhatsApp, sem a Facebook, sem senki más. Nem fogjuk posztolni vagy másokkal megosztani a WhatsApp számodat, még a Facebook-al sem, és továbbra sem fogjuk eladni, megosztani, vagy hirdetők számára kiadni a telefonszámodat.

De a Facebook-al jobban együttműködve követhetünk olyan alapmetrikákat, hogy az emberek milyen gyakran használják a szolgáltatásainkat, és hatékonyabban küzdhetünk a levélszemét (spam) ellen a WhatsApp-on. Telefonszámodat a Facebook rendszeréhez csatlakoztatva a Facebook jobb javaslatokat és aktuálisabb hirdetéseket tud mutatni, amennyiben van náluk fiókod. Például nagyobb eséllyel kaphatod meg egy olyan cég hirdetését, akivel korábban már dolgoztál, mint egy olyanét, akiről még nem is hallottál. Többet megtudhatsz itt, beleértve azt is, hogyan szabályozhatod az adataid felhasználását.

Megrendíthetetlenül hiszünk a magánbeszélgetések értékében, és továbbra is elkötelezettek maradunk, hogy számodra a leggyorsabb, legegyszerűbb, és a legmegbízhatóbb élményt nyújtsuk a WhatsApp-on. Mint mindig, várjuk a visszajelzésedet és köszönjük, hogy a WhatsApp-ot használod.