Blog WhatsApp

Astăzi, am actualizat condițiile și politica de confidențialitate WhatsApp pentru prima oară în patru ani, ca parte a planurilor noastre de a testa posibile căi prin care utilizatorii să poată comunica cu companiile în lunile ce urmează. De asemenea, documentele actualizate reflectă faptul că ne-am alăturat la Facebook și am introdus funcții și opțiuni noi, precum criptarea integrală, Apeluri WhatsApp și instrumente de mesagerie precum WhatsApp pentru web și desktop. Puteți citi documentele în întregime aici. Vom notifica toți utilizatorii care au cele mai recente versiuni admise ale aplicației. Vi se va solicita să apăsați pe Acceptați pentru a accepta condițiile actualizate.

Oamenii utilizează aplicația noastră pentru a ține legătura cu prietenii și persoanele dragi și acest lucru nu se schimbă. Însă, după cum am anunțat mai devreme, dorim să explorăm căile de comunicare dintre dvs. și companiile care sunt importante pentru dvs., oferindu-vă în același timp o experiență lipsită de bannere publicitare de la terțe părți și spam. Fie că sunt notificări de la bancă despre o posibilă tranzacție frauduloasă sau de la compania aeriană depre un zbor amânat, mulți dintre noi primim aceste notificări din alte surse, cum ar fi mesaje text sau apeluri telefonice. Dorim să testăm aceste opțiuni în următoarele câteva luni, dar mai întâi trebuie să actualizăm condițiile și politica de confidențialitate pentru a putea face acest lucru.

De asemenea, actualizăm aceste documente pentru a evidenția faptul că am introdus criptarea integrală. Atunci când dvs. și persoanele cu care comunicați utilizați cea mai recentă versiune a aplicației WhatsApp, mesajele sunt criptate în mod implicit, ceea ce înseamnă că numai persoanele implicate în conversație le pot citi. Chiar și în timpul colaborării mai intense cu Facebook în lunile ce urmează, mesajele dvs. criptate vor continua să fie confidențiale și nimeni altcineva nu le va putea citi. Nici WhatsApp, nici Facebook și nici altcineva. Nu vom posta sau distribui numărul dvs. WhatsApp cu alte persoane, inclusiv pe Facebook și nici nu vom vinde, partaja sau oferi numărul dvs. agențiilor de publicitate.

Colaborarea ulterioară cu Facebook, ne va permite să monitorizăm cât de des sunt utilizate serviciile noastre și să luptăm mai eficient împotriva spamului în WhatsApp. Prin conectarea numărului dvs. de telefon cu sistemele Facebook, puteți primi sugestii de prietenii mai exacte de la Facebook și puteți vedea reclame mai relevante dacă aveți un cont cu ei. De exemplu, este posibil să vedeți un anunț de la compania care vă interesează și nu de la o companie de care nu ați mai auzit. Puteți afla mai multe, inclusiv cum să controlați utilizarea informațiilor dvs. aici.

Convingerea noastră în valoarea comunicării private este neschimbată și rămânem devotați în oferirea celei mai rapide, simple și de încredere experiențe în WhatsApp. Ca întotdeauna, așteptăm sugestiile dvs. și vă mulțumim pentru că utilizați WhatsApp.