WhatsApp Blog

A mai nappal új lehetőségeket vezetünk be, hogy személyre szabd és kiemeld azokat a fotókat és videókat, amiket megosztasz barátaiddal és családtagjaiddal szerte a világon. A WhatsApp új kamera szolgáltatásaival írhatsz és rajzolhatsz a fotókra és videókra, illetve hangulatjeleket adhatsz hozzá, hogy kifejezd önmagadat.

Amikor új fotót vagy videót készítesz, vagy megosztasz egy már a telefonodon lévőt, az új szerkesztési eszközök automatikusan megjelennek. Akár egy nagy piros szívet rajzolsz, hogy kifejezd mennyire hiányzik valaki, akár a kedvenc hangulatjeledet adod hozzá - egy kép néha többet mond ezer szónál. Próbáld ki és adj hozzá szöveget, változtasd meg a színt és a betűméretet.

A WhatsApp kamera szolgáltatás már támogatja az előlapi kamera vaku szolgáltatását is, így megcsinálhatod a tökéletes selfie-t. Kevés fénynél vagy este ez megvilágítja a képernyődet és javítja a fotód minőségét. Videók rögzítéséhez szintén hozzáadtunk egy kényelmes zoomolási szolgáltatást - csúsztasd az ujjadat le- vagy felfelé ki- vagy belezoomoláshoz. Az elő- és hátlapi kamera közötti gyors váltáshoz kattints duplán a képernyőre.

Ezek az új kamera szolgáltatások a mai nappal elérhetőek Android telefonokon, és hamarosan iPhone-on is. Reméljük, hogy tetszeni fognak ezek az új szolgáltatások, amikor következő alkalommal fotót vagy videót osztasz meg.