WhatsAppin blogi

Tänään esittelemme uusia tapoja muokata ja parantaa kuvia ja videoita, joita jaat ystävillesi ja perheellesi ympäri maailman. WhatsAppin uusien kameratoimintojen avulla voit kirjoittaa tai piirtää kuviin ja videoihin sekä lisätä emojeita.

Kun otat kuvan tai videon tai jaat aiemman, näet uudet muokkaustyökalut automaattisesti. Joskus kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa - piirrätpä sitten ison sydämen osoittaaksesi, kuinka paljon kaipaat jotakuta tai lisäät suosikkiemojisi. Mikset kokeilisi myös tekstin lisäämistä - muista myös värin ja fontin vaihtaminen.

Nyt voit ottaa täydellisiä selfieitä etusalaman avulla. Hämärässä ja yöaikaan näyttöäsi kirkastetaan kuvan oton ajaksi, jolloin kuvasta tulee parempi. Lisäsimme myös lähennystoiminnon videoihin - pyyhkäise sormella ylös ja alas lähentääksesi ja loitontaaksesi. Voit vaihtaa etu- ja takakameran välillä helposti napauttamalla näyttöä kahdesti.

Nämä uudet kameratoiminnot ovat saatavilla Android-puhelimissa tästä päivästä alkaen ja iPhonella pian. Toivottavasti pidät näistä toiminnoista, kun jaat seuraavan kuvan tai videon.