Blog WhatsApp

Astăzi, anunțăm eliberarea unei noi opțiuni care vă permite posibilitatea de a distribui locația în timp real cu familia și prietenii. Fie că vă întâlniți cu prieteni, sau că doriți să îi informați pe cei dragi că sunteți în siguranță, opțiunea Locație în timp real reprezintă o modalitate simplă și sigură de a le spune celor din jur unde vă aflați. Această opțiune care este criptată integral, vă oferă posibilitatea de a controla cu cine veți distribui această informație și pentru ce perioadă de timp. Puteți opta pentru a întrerupe această distribuire în orice moment sau puteți lăsa ca opțunea selectată de timp să fie finalizată.

Iată cum funcționează. Deschideți o conversație cu o anumită persoană sau grup cu care doriți să distribuiți această informație. La secțiunea "Locație" de la butonul atașare, veți găsi o nouă opțiune "Distribuire locație în timp real." Selectați perioada pentru care doriți ca această informație să fie distribuită și apăsați trimiteți. Fiecare persoană din conversație va putea vedea locația în timp real afișată pe hartă. În cazul în care mai multe persoane distribuie locația într-un grup, toate locațiile vor fi disponibile pentru a fi vizualizate pe hartă.

Locația în timp real este disponibilă atât pe Android cât și pe iPhone și va fi eliberată în săptămânile care urmează. Sperăm să vă placă.