Blog WhatsApp

Grupurile au fost foarte importante pentru întreaga experientă pe WhatsApp, fie că vorbim de membrii de familie, sau conectarea cu diverși prieteni pentru a putea să stăm conectați. De asemenea, există grupuri pe WhatsApp care sunt destinate suportului pentru noi părinți, sau pentru studenți care se pregătesc de sesiune, sau diverse evenimente care se pot întâmpla în oraș. Astăzi dorim să împărtășim câteva îmbunătățiri care au fost aduse opțiunii de grup.

Ce este nou

  • Descriere grup: O mică secțiune care este disponibilă la secțiunea detalii grup și care vă oferă posibilitatea să oferiți context grupului, reguli de utilizare în grup, configurare temă de discuție. În momentul în care o nouă persoană se alătură grupului, descrierea va fi evidențiată în partea superioară a conversației.
  • Drepturi de admin: La secțiunea setări grup, există acum o posibilitate de a restricționa cine poate schimba subiectul grupului, imaginea și descrierea.
  • Punerea la curent cu toate acțiunile din grup: În momentul în care ați fost plecat/ă o perioadă bună de timp, vă puteți pune la curent cu toate mesajele transmise în grup în cazul în care ați fost menționat/ă în acestea. Acest lucru se poate face prin apăsarea butonului @ care apare în partea dreapta jos a conversației.
  • Căutarea participanților: Puteți localiza orice persoană din grup prin căutarea participanților la secțiunea detalii grup.
  • Admin acum poate înlătura/restricționa permisiunile anumitor participanți din grup,iar creatorii grupului nu vor mai putea fi eliminați din grupul pe care l-au creat.

Am introdus mai multă protecție pentru a reduce oportunitatea ca diverși utilizatori să fie adăugați din nou în grupul din care au ales să iasă. Începând de astăzi, aceste opțiuni sunt disponibile pentru utilizatorii de Android și iPhone. Sperăm să vă bucurați de noile actualizări!