Blog WhatsApp

Am construit WhatsApp ca o aplicație privată de mesagerie - o modalitate simplă, sigură și de încredere pentru a comunica cu prietenii sau familia. Pe măsură ce am adăugat noi opțiuni, am experimentat și am încercat să menținem sentimentul de intimitate, pe care oamenii afirmă că îl iubesc.

Cu câțiva ani în urmă, am adăugat o opțiune pe WhatsApp care vă oferă posibilitatea de a redirecționa un anumit mesaj către mai multe conversații în același timp.

Astăzi, lansăm o încercare de a limita modalitatea de redirecționare care este prezentâ pe WhatsApp. În India - unde oamenii redirecționează cele mai multe mesaje, poze sau fișiere video decât oriunde în lume- vom testa o limită mai mică de doar 5 conversații selectate deodată și vom elimina și butonul de redirecționare prezent lângă mesajul media.

Considerăm că aceste schimbări - pe care vom continua să le analizăm - vor continua să păstreze WhatsApp ca o aplicație privată de mesagerie.

Noi punem foarte mare valoare pe siguranța și dreptul dumneavoastră la intimitate, și tocmai din acest motiv WhatsApp este criptat integral, și vom continua să aducem noi funcții în aplicație precum aceasta. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați Pagina cu reguli de securitate pe WhatsApp.