Функции
ПовикувањеИспраќање поракиГрупиКаналиMeta AIСтатусБезбедностРодителски контроли
ПриватностБлогАпликацииЦентар за помошЗа бизнис
Најави се
Преземи
Преземи
Назад кон блогот
WhatsApp блог

Deleting Messages for Everyone

Starting today you can now delete messages you sent by mistake — whether to one person or an entire group. Here's how it works: tap and hold on the message, choose "Delete," and then "Delete for everyone." You have seven minutes to delete the message after it's sent.

This feature is rolling out for users around the world on the latest versions of iPhone, Android, Windows Phone as well as desktop. Both you and the message recipient must be using the latest version of WhatsApp for the message to be successfully deleted.

You can learn more in our FAQs for Android, iPhone, and Windows Phone.

October 31, 2017

Преземи
Главно лого на WhatsApp
Главно лого на WhatsApp
Преземи

Што правиме

  • Функции
  • Блог
  • Безбедност
  • За бизнис

Кои сме ние

  • За нас
  • Кариери
  • Центар за брендови
  • Приватност

Користи ја WhatsApp

  • Мобилен
  • Десктоп
  • Таблет
  • WhatsApp Web

Ти треба помош?

  • Контактирајте со нас
  • Центар за помош
  • Апликации
  • Безбедносни совети
Преземи

2026 © WhatsApp LLC

Услови и политика за приватностМапа на страницата
  • български
  • қазақ тілі
  • македонски
  • русский
  • српски
  • українська
  • Afrikaans
  • azərbaycan
  • Bahasa Indonesia
  • català
  • čeština
  • dansk
  • Deutsch
  • eesti
  • English
  • español
  • Filipino
  • français
  • Gaeilge
  • hrvatski
  • italiano
  • Kiswahili
  • latviešu
  • lietuvių
  • magyar
  • Melayu
  • Nederlands
  • norsk bokmål
  • o‘zbek
  • polski
  • Português (Brasil)
  • Português (Portugal)
  • română
  • shqip
  • slovenčina
  • slovenščina
  • suomi
  • svenska
  • Tiếng Việt
  • Türkçe
  • Ελληνικά
  • עברית
  • اردو
  • العربية
  • فارسی
  • मराठी
  • हिन्दी
  • বাংলা
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • ગુજરાતી
  • தமிழ்
  • తెలుగు
  • ಕನ್ನಡ
  • മലയാളം
  • ไทย
  • 한국어
  • 日本語
  • 简体中文
  • 繁體中文(台灣)
  • 繁體中文(香港)